Jan ca rukje në youtube – A lejohet me i bë vetës rukje me këto (VIDEO)

0
334

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë Islame, pyetja e radhës e cila i është parashtruar hoxhës së nderuar Nesim Demiri thotë: Jan ca rukje në youtube – A lejohet me i bë vetës rukje me këto?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: