Jam një femer mbi 30 vjet e pamartuar dhe kjo më mërzitë shum

0
224
Sad woman with tissue

Jam një femer mbi 30 vjet e pamartuar dhe kjo më mërzitë shum

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Fatmir Zaimi thotë: Jam një femer mbi 30 vjet e pamartuar dhe kjo më mërzitë shum, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: