Ja si Turqia gjunjëzoi Serbinë dhe tregon dashurinë për Shqiptarët

0
1964

“ERDOGANI GJUNJËZON SERBINË ME EKONOMI”
“TURQIA ËSHTË NËNË DHE BABA I SHQIPTARËVE”
Turqia me investime ekonomike po e pushton Serbinë me gjithë Ballkanin.

Turqia po i faktorizon shqiptarët në Ballkan.

Turqia ka plane dhe vizione për zhvillimin ekonomik të shqiptarëve.
Turqia në vitin 1389 e pushtoi me ushtri Serbinë,kurse tashti Turqia po e pushton Serbinë me ekonomi.
Turqia me investimet ekonomike në Serbi i paralizon planet e Srbska Republikës për ndarjen e Bosna Hercegovinës,nën dy fuqizon muslimanët e Sanxhakut dhe shqiptarët e Luginës dhe nën tre në afatgjatë përgaditet për ta marrë Serbinë dhe për ti ja kthyer shqiptarëve territoret e humbura.

Më 2023 Turqisë i skadon afati i Llozanës ku duhet ti kthehen territoret e saja.
Ju lutem lexone e mos bëni pyetje pa lidhje jo pse Turqia shkoj në Serbi me 200 biznese turke,politika mi ka zbardhur flokët shumë.
Mbrëmë e patë sesa inferiorë në raport me Sulltan Erdoganin janë serbët.
Bajram Shabani