Ja si ta ndalojmë dhimbjen e dhëmbit

0
158

Përveç vizitës te mjeku, që është mënyra me efikase dhe efektive për kurim, ekziston edhe mundësia e ndaljes se dhimbjes se dhëmbit qe mund ta bëni vete. Mirëpo kjo nuk quhet kurim dhe mund të ketë pasoja edhe me të këqija nëse nuk shërohet plotësisht.

Kjo vetëm se e zbut dhimbjen për një kohe te pacaktuar.

Dhimbjen e dhëmbit mund ta ndalim duke vluar një gotë ujë dhe pastaj i qesim kripe.

E përziejmë dhe atë përzierje e mbajmë ne dhembin qe dhemb për disa minuta.

Dhimbja do të ndalet menjëherë apo për disa minuta.

Ndaloni rënien e flokëve me këtë maskë