Ja si e komenton arabi ndeshjen Armeni – Shqipëri (VIDEO)

0
5694

Çka ka video me sport, komentuesit arab janë më të hatashmit. E kanë një lloj sharmi të veçantë dhe gjuha e tyre, ju mundëson një komentim interesant edhe për neve që nuk e njohim gjuhën arabe. Më posht e kemi një video nga ndeshja e mbrëmshme Armeni – Shqipëri, ku një komentator arab gati çmendet me golat e lojëtarëve shqiptarë. Mbrëmë Shqipëria fitoi me rezltat 3 me 0, dhe kështu e siguroi një biletë për Francë 2016.

https://www.youtube.com/watch?v=dzsnf8AfItY&feature=share