Ja se si i përgjigjet Hoxhë Bekir Halimi pyetjes: Të ishte Islami i vërtetë nuk do vuanit kaq shumë?

0
92

Ja se si i përgjigjet Hoxhë Bekir Halimi pyetjes: Të ishte Islami i vërtetë nuk do vuanit kaq shumë?

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Bekir Halimi thotë: Të ishte Islami i vërtetë nuk do vuanit kaq shumë?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: