Ja sa kushton çanta e gruas së kryeministrit të Kosovës

0
163

Bashkëshortja e kryeministrit të Kosovës, Anita Haradinaj, bashkë me Ramushin po qëndron në SHBA.
Ata bashkërisht kanë marrë pjesë në kremten e organizuar nga Ambasada e Kosovës për 10-vjetorin e Pavarësisë së vendit tonë, transmeton Koha.net.

Për pavarësi është ngritur një dolli edhe me zyrtarë të lartë amerikanë, ndërsa ajo që ka rënë në sy në këtë festë është çanta e Anitës e cila kushton 1920 dollarë dhe është e firmës Louis Vuitton.