Ja pse Imam Ahmedi e mbylli gojën me duart e veta – Kliko për ta Kuptuar

0
42

Hoxha i nderuar Bedri Lika në videon e mëposhtme tregon një ngjarje nga dijetari i madh Imam Ahmedi dhe se pse Imam Ahmedi e mbylli gojën me duart e veta, për ta dëgjuar klikoni më poshtë;

Hoxha i nderuar Bedri Lika në videon e mëposhtme tregon një ngjarje nga dijetari i madh Imam Ahmedi dhe se pse Imam Ahmedi e mbylli gojën me duart e veta, për ta dëgjuar klikoni më poshtë;

Hoxha i nderuar Bedri Lika në videon e mëposhtme tregon një ngjarje nga dijetari i madh Imam Ahmedi dhe se pse Imam Ahmedi e mbylli gojën me duart e veta, për ta dëgjuar klikoni më poshtë;