Ja cili politikan shqiptarë shpërndau ajet nga Kurani për Natën e Kadrit!

0
1214

Jemi mësuar që politikanët tanë shqiptarë të jen të kompleksuar nga feja shumicë e popullit Shqiptarë (Feja Islame), por kohërat kan ndryshuar, këtë e dëshmon në shum postime deputeti i partisë më të madhe në Maqedoni LSDM Muhamed Zekiri ai sonte postoi ajetin Kuranor:

 

“Ne e zbritëm atë (Kurani) në natën e Kadrit. E ç’të bëri ty të dish se ç’është nata e Kadrit? Nata e Kadrit është më e vlefshme se një mijë muaj! Me lejen e Zotit të tyre, në të zbresin engjëjt dhe shpirti (Xhibrili) me të gjitha vendimet. Ajo është paqe derisa të lind agimi.”

(Kadr: 1-5)