Ja çfarë vlere të madhe ka me i ndihmu një shokut – Patjetër lexoje

0
115

Hoxha i nderuar Bedri Lika ka postuar një thënie madhështore gjegjësisht një hadith ku thotë:

Dhe tha Profeti Muhamed: Me i ndihmu një shokut për ndonjë punë të dynjasë është më e dashur për mua se sa me qëndru 1 muaj në xhaminë e Pejgamberit me bë Ibadet!

– Hoxhë Bedri Lika

Poashtu edhe në videon e mëposhmte hoxha i nderuar Bedri Lika e flet hadithin në fjalë. për ta dëgjuar klikoni më poshtë: