Ja çfarë thotë Patrice Evra për Islamin

0
231

Futbollisti francez Patrice Evra ka shpërndarë një video në instagram, në të cilën bën thirrje që të ndalojnë vrasjet ndaj njërzve të pafajshëm, si një kundërpërgjigjie ndaj sulmit terrorist që ndodhi në barcelonë.

Në video ai u thotë njërzve që të mos fajsojnë Islamin dhe Muslimanët për aktet e terrorit ndaj njërzve të pafajshëm. Gjithahtu ai e cilëson Islamin si një fe të bukur.

“e di cfarë do të thonë njërzit- është islami, jane njërzit muslimanë- ju nuk dini asgjë për këtë fe, është shumë fe e bukur” transmeton KohaIslame.

Në një post të mëparshëm ai thotë që “flas 6 gjuhë, jam rritur si katolik por dua të mësoj për çdo fe ashtu siç dua të mësoj shumë gjuhë. Po mësoj për islamin në këto momente dhe po lexoj Kuran. Çdo ditë e më shumë po I bëj pyetje vetes. Unë besoj në Zot, unë besoj Jezusin pra përse të mos besoj edhe në profetin Muhamed./KohaIslame.com