Ja çfarë thotë lideri i Ballistëve Krenar Osmani për Berat Buzhallen dhe Kastriot Myftaraj

0
1152

Berat Buzhalla nga Prishtina dhe Kastriot Myftaraj nga Tirana diteve te kaluara fyen shumë rëndë Tetovën dhe Tetovarët si dhe Klubin Futbollistik Shkendija nga Tetova pasi që kjo e fundit luajti në Europa League kundrejt Milanit, urrejtja patologjike ndaj fesë Islame nga Buzhalla dhe Myftaraj rezultoi që këto dy të fyejnë Shkendinë, Tetovën dhe Tetovarët, por lideri i Ballistëve Krenar Osmani ka shkruar shkrimin më poshtë:

LUTJE PUBLIKE DERI TE ÇDO SHQIPTAR TEK I CILI DO TË ARRIJË KY STATUS!

\Sa më pak relevancë të ju japim plehrave të tipit të Berat Buzhalës, Halil Matoshit, Kastriot Myftarajt, Mustafa Nanos, Fatos Lubonjës dhe disa të tjerëve, aq më të unifikuar do të jemi si Komb.
Këta gazetarë-analist-opinionbërës apo më mirë thënë jashtëqitje të Kombit, janë persona të paguar nga shërbimet sekrete sllave dhe greke, në funksion të përçarjes së Kombit. Kështu që sa më pak përmenden këta plehra, ose sa më pak (më mirë do ishte të bojkotohen komplet) merremi me temat që na i servojnë ata, aq më shumë i zhveshim nga velloja e faktorizimit, dhe në të njejtën kohë ua prishim planet Kombpërçarëse të shefave të tyre në Beograd, Moskë dhe Athinë!
KOMBI MBI TË GJITHA
MBI SHQIPTARINË VEÇ PERËNDIA
P.S. Se isha duke haru fare 😜,
Forca SHQIPËRI, PËRJETËSISHT ME TY 🇦🇱