Ja çfarë thotë hoxhë Bekir Halimi për emision ku pastori deshi ti marrë fëmijën Gëzimit?

0
1874

Javën e kaluar ndodhi një situatë e dhimbshme. Një të varfëri nga Vlora i quajtur Gëzim, përmes emisionit “Dua të bëj të lumtur” që udhëhiqet nga Arbana Osmani u tentua që përmes këtij emisioni ti merren fëmijët nga pastori dhe gruaja e tij.

Këtë e ka komentuar edhe hoxha Bekir Halimi nga Maqedonia i cili ka thënë se ka qenë një gjë e dhimbshme që ka ndodh dhe kjo është ne që e kemi parë në TV, po sa të tilla ka që ne nuk i dimë.

“Është tej mase e papranueshme që dikush të shfrytëzojë varfërinë e dikujt për të ia marrë fëmijët nga prindërit e tij, tenton që përmes ndihmës ekonomike ti orientojë ndjenjat dhe emocionet e fëmijëve duke i joshur ata, duke u ofruar një jetë më komode dhe përmes kësaj fëmijët të ndjenjë urrejtje, kjo padyshim është shkatërrim i shoqërisë.”

Më poshtë e keni videon mbi prononcimin e hoxhës Bekir Halimi