Ja çfarë thotë Hoxhë Bedri Lika për tragjedinë në autostradën Shkup – Tetovë

0
274

Hoxha i nderuar Bedri Lika në hutben e fundit të Ditës së Xhuma ka folur për tragjedinë e fundit që ndodhi në autostradën Shkup – Tetovë ku fatkeqësisht humbën jetën 15 persona dhe dhjetra të tjerë u lënduar, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: