Ja çfarë përgjigje ka deputetja Labinota Murtezi për letrën…

0
1047

I nderuar z.Mehmet Kraja.
Ne, muslimanët e Kosovës, nuk jemi pjesë e rëndësishme e këtij vendi, por me numër, traditë kombëtare dhe rrënjë të ujitura me gjak, jemi pjesa më e rëndësishme e këtij vendi.
Ne nuk jemi “shprirtëra të bjerrë” të strehuar në fenë tonë, por jemi krenarë për veten tonë, për kontributin që kemi dhënë në shtetformim tonë dhe për kontributin që po japim në shtetndërtimin tonë.
As edhe një fjalë nuk dua të them më shumë, për shkrimin tuaj te fundosur ne paragjykime.