Ja çfarë ajeti Kuranor ka postuar Arif Hikmeti

0
2894

Aktori dhe Komediani i njohur shqiptarë nga Tetova Xhevdet Jashari apo ndryshe i njohur si Arif Hikmeti, ka postuar një ajet Kuranor në facebook ku ka kritikuar përqeshjen ndaj tjetrit ja postimi i tij i plotë:

 

 

O ju që besuat, nuk bën të tallet një popull me një popull tjetër, meqë të përqeshurit mund të jenë më të mirë nga ata të cilët përqeshin dikë tjetër, e as gratë me gratë e tjera, sepse mund të ndodhë që gratë e tjera të jenë më të mira se ato që përqeshin (duke e nënçmuar njëri-tjetrin) dhe mos etiketoni njëri-tjetrin me llagape. Pas besimit është keq të përhapet llagapi i keq. E ata që nuk pendohen, janë mizorë.
Kuran
sure: huxhurat, ajeti 11.

P.S. kohes fundit ne mesin tone me keqardhje e them por e ndogjoj shume shpesh “perqeshjen” si mjet shprehjeje!!!