Islamofobat e Kosovës nuk flasin për dhunën në Kataloni sepse nuk është Turqia por Spanja

0
223

Policia turke e Erdoganit duke i rrehe protestuesit katalunas ne Barcelone te Spanjes!

Hajde snoba qunu ne protesta! Qunu se Spanja na ka njofte si shtet kshtu qe stolerohet kjo dhune e Erdoganit midis Spanje!

by Dorlir Kraja

Nuk është Turqia, por Spanja Evropiane! Mediat dhe faqet nuk raportojnë sepse nuk ka të bëjë me Erdoganin.

Nuk është Turqia, por Spanja Evropiane!Mediat dhe faqet nuk raportojnë sepse nuk ka të bëjë me Erdoganin.

Posted by Banu fer on Sunday, October 20, 2019