Isha duke falur Akshamin dhe më cingroi telefoni e unë e ndala (pyetje)?

0
180

Isha duke falur Akshamin dhe më cingroi telefoni e unë e ndala (pyetje)?

 

Vazhdojmë me publikimin e pyetjeve dhe përgjigjeve me qëllim mësimin e fesë tonë islame, pyetja e radhës e cila i parashtrohet hoxhës së nderuar Abil Veseli thotë: Isha duke falur Akshamin dhe më cingroi telefoni e unë e ndala (pyetje)?, për ta dëgjuar përgjigjen klikoni më poshtë: