Investimet Turke në trevat Shqiptare – Hoxhë Bekir Halimi u përgjigjet fort Islamofobëve

0
368

Investimet Turke në trevat Shqiptare – Hoxhë Bekir Halimi u përgjigjet fort Islamofobëve

 

– Po thuaj se ska muaj që kalon ku kuptojm se shteti i Turqisë ka ndihmuar dhe investuar diç në trevat shqipëtare, disa bukshkelës Islamofob këto investime i përgojojnë duke llomotitur ndaj këtyreve investimeve Turke, por hoxha i nderuar Bekir Halimi u përgjigjet fort Islamofobëve në videon e mëposhtme: