Intervistë me talentin e FC Shkupi, Suhel Muharemi: Më duket vetja se jam në ëndërr

0
83

Të gjitha mediat flasin dhe shkruajnë për talentin 16 vjeçar të FC Shkupi, Suhel Muharemi. Të gjithë dëshirojnë të kenë një deklaratë nga Suhel Muharemi, djaloshi, i cili përveç se bëri skuadra e tij të barazojë rezultatin në 2:2 në Manastir ndaj Pelisterit, ai theu edhe një rekord të ri në kampionatin e ligës së parë të Maqedonisë, duke u bërë futbollisti më i ri që ka shënuar gol.