INDI: TË PAKTËN 41 TË VDEKUR

0
45

Të paktën 41 të vdekur dhe 17 të plagosur është ky bilanci nga rrëzimi i një autobusi, i cili ka përfunduar në një humnerë rreth 76 metra, në një rajon malor të Himachal Pradesh, zonë veriore të Indisë, bëjnë të ditur autoritetet lokale.

“Për momentin, kemi një bilanc prej të paktën 41 të vdekur dhe 17 të plagosur”, ka deklaruar një zyrtar i distriktit Chamba, i cili ka pohuar se ende nuk dihen shkaqet e aksidentit.

Aksidentet e tilla janë shumë të shpeshta, kryesisht në rajonet malore të Indisë.kohaislame