Imami nga Shkupi: Islami nuk transformohet

0
77

Është një ndër imamët më me ndikim në Maqedoni. Imami Bekir Halimi, në një emision në Maqedoni ka thënë se Islami nuk mund të transformohet as të ribrendohet se nuk është produkt njerëzor.
“Islami është fe hyjnore dhe po ashtu e ruajtur nga Allahu, e si e tillë nuk ka nevojë për transformim”- ka thënë ai, duke shtuar se këto thirrje për transformim bëhen te produktet njerëzore.
Për më shumë ky është emisioni i plotë “Sfida”, ku imami Halimi ka bërë këto deklarata.