Imami hap dyert e xhamisë për t’i shpëtuar macet nga i ftohti

0
325

Rrjetet sociale janë mbushur me fotografitë e një imami në Stamboll i cili është shumë miqësorë me macet.

Në fakt, fotografitë e Mustafa Efe, imam në xhaminë Aziz Mahmud Hudayi në Stamboll, me të madhe po shpërndahen në rrjetet sociale, ku mund të shihet humanizmi i këtij njeriu.

Ata që e njohin thonë se nuk bëhet fjalë vetëm për një njeri të urtë dhe të denjë, por edhe për një person që i do shumë macet, shkruan Dayli Sabah.

Imami turk i hapi dyert e xhamisë që macet të hyjnë brenda dhe të shpëtojnë nga i ftohti.

Ai në Facebook kishte shkruar: Mysafirët e xhamisë sonë në xhuma. Surpriza që na priste para xhumasë. Macja ka gjetur zemrën e dhembshurisë dhe mëshirës.
23