Ilir Kulla: Lavdrim Muhaxheri në Shqipëri? Dizinformim i shërbimeve sekrete maqedonase

0
94

-Duke iu referuar rastit të Lavdri Muhaxherit dhe diskutimeve mbi ardhjen e tij në Shqipëri, Ilir Kullja deklaron se kemi të bëjmë më informacione që vijnë nga shërbimi maqedonas e rus, për ti ngjyrosur shqiptarët e Maqedonisë me ngjyrat e ISIS.

“Kërkojnë ta denigrojnë figurën e shqiptarëve. Me çfarë dokumentash erdhi Lavdrim Muhaxheri? Nëse erdhi me pasaportë serbe, ku e gjeti?”, tha Kullja
Duhet parë cila është historia e tij para se të flasim për të.