I JAP LLOGARI VETËM POPULLIT SERB

0
49

Mandatari për formimin e qeverisë, Ivica Daçiq  ka deklaruar sot se është i biundur që qeveria e SHBA-ve nuk synon të përzihet në formimin e Qeverisë së Serbisë.

Ai ka shtuar se SHBA-të  janë ndër partnerët kyç të Serbisë dhe se po punohet për avansimin e raporteve mes dy vendeve, gjë që, sipas tij, është dëshmuar edhe me mandatin e tij të mëhershëm, në cilësinë e ministrit të punëve të brendëshme.

Ai ka nënvizuar se nuk ka garuar në zgjedhjet në Britaninë e Madhe, Rusi  e SHBA , por në Serbi dhe në rast se duhet të ketë përgjëgjësi ndaj dikujt, atëherë ky është populli serb.kohaislame