I dehuri, femra dhe hoxha në night club (ngjarje e vërtetë) (VIDEO)

0
107

Hoxha i nderuar Bekir Halimi në videon e më poshtme me titull: “I dehuri, femra dhe hoxha në night club”, tregon një ngjarje të vërtetë, për ta kuptuar se për çfarë bëhet fjalë klikoni më poshtë: