I akuzuari për vrasjen e gruas dhe vajzës në Brekoc të Gjakovës sot para gjykatës

0
201

Pjetër Ndrecaj, i cili akuzohet për vrasjen e gruas dhe vajzës në Brekoc të Gjakovës sot do të dalë para Gjykatës.

Ndrecaj edhe në javën e kaluar ishte para trupit gjykues, por mbrojtja e tij kërkoi një javë kohë për negocimin e pranimit të fajësisë me prokurorinë.

Pjetër Ndrecaj dyshohet se ka privuar nga jeta bashkëshorten dhe vajzën e tij 9 vjeçare më 7 gusht 2018.

Ai në shtëpinë e miqve të tij, në Brekoc e ka qëlluar për vdekje gruan dhe vajzën.