Humanistja Vlora Selimi reagon ndaj Sanije Rexhës e cila u bë Katolike

0
2355

Bashkëshortja e ish ushtarit të UCK-së “Komandant Sandokani” Sanija Rexha para disa ditëve u konvertua në fenë Katolike, deri këtu është gjithçka në rregull, e drejta e secilit është të zgjedhë fe çfarë të don, por problemi është kur fillon etiketimet dhe fyerjet ndaj fesë tjetër, Unë jom Vlora Selimi një humaniste nga qyteti i Ferizajit deshta me ju drejtu të nderuarës Sanije Rexha që deri dje e ka qenë myslimane e sot flet kunder Fes tonë, e nderuara zonjë Sanije ti deri dje ke festu Bajram, e ke mbajt Ramazan e të them të drejten nuk me pëlqen fyerja jote ndaj fesë shumicë në Kosovë!

Si qytetare e Kosovës të drejtohem në emër të Myslimanëve që e drejta jote është të konvertohesh në çfar feje duash por asnjë fe nuk e lejon fyerjen, të lutem shum askush nuk ta mohon të drejten por mos na fyej se ne nuk jem as arab e as Turq jemi Mysliman 39 Hoxhollarë kan ra dëshmor, në atë list nuk është asnjë Prift. kom rrespekt për katolik dhe për familjet e deshmoreve por te lutem leri propagandat politike

Historikisht Shqiptaria eshte Komb me Fe te ndara ojj Zonj e nderume nuk jem as Turq as Arab jemi Shqiptar

Ju.lutem shum mos Pçrçani