Hoxhë Shefqeti ka më shumë llajka se Atifete Jahjaga e Kadri Veseli

0
896

Rrjetet sociale sot janë bërë arenë e shtyerjesh mes figurave publike për pëlqime. Shumë politikanë kanë në Facebook, faqet e tyre ku iu drejtohen qytetarëve të Kosovës apo si pëlqejnë ti thonë ndjekësve të tyre.
Edhe presidentja e Kosovës, Atifete Jahjga ka faqen e saj zyrtare ku ajo poston për çdo ditë aktivitetet ditore që ajo bënë. Ajo në faqen e saj ka 128 mij like (pëlqime).
Ndërsa në anën tjetër edhe faqet me karakter fetar janë shumë të pëlqyera në rrjetet sociale. Por një nga figurat shumë i njohur për publikun, hoxhë Shefqet Krasniqi, ka mbi 133 mijë ndjekës. Aty në atë faqe postohen vetëm ligjëratat e hoxhës që dikur mbante në Xhaminë e Madhe në Prishtinë dhe ligjëratat që mban në TV Vali.
Ndonëse mund të duket e parëndësishme, hoxhë Shefqeti edhe pse jo me epërsi të madhe, vazhdon të prijë si figurë publike edhe pse nuk është shumë aktiv. E mos të flasim për faqen e kryetarit të paralamentit Kadri Veseli, ku me gjithë sponzorizimet nuk po merr shumë llajka. Popullata i do imamët dhe Islamin, edhe ndoshta rrjetet sociale janë një metodë që e shpërfaqë këtë. /KohaIslame

Shefqeeti