Hoxhë Fatmir Latifaj i hiqet nga goja copa e granatës të marrë në luftë

0
423

Hoxha Fatmir Latifaj ka postuar disa fotografi nga ndërhyrja kirurgjikale që ka pasur në gojë, ku sipas mjekut i është larguar një copë e granatës që kishte 21 vjet që e kishte në gojë Latifaj.

Ky është postimi i plotë:

MREKULLIA e ZOTIT
Shkrimi i Dr. Dritonit:
Edhe pas më shumë se 21 viteve të përfundimit të luftës te pacientët tanë të cilët kanë qenë pjesë e Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës po gjejmë pjese të mbetura në goje nga plagët qe i kanë marre gjatë luftës. Sot te hoxha jone i nderuar Fatmiri pas një intervenimi kirurgjik i gjetem dhe i larguam pjesët e mbetura të granatës në gojë .
Dr.Driton Vehbi Haxhiu
Shkrimi i hoxhës Fatmir:
Falenderimi i takon Allahut që me dinjitet i sherbeva Kauzës së UÇK-ës,vazhdojmë para…!