Hoxhë Eroll Rexhepi dhe Ramush Haradinaj bashkë në foto – Ja çfarë shkroi Hoxhë Erolli

0
6521

Ja çfarë shkroi Hoxhë Eroll Rexhepi në foton e postuar ku shifet ai bashkë me Ramush Hardinaj:

Çdo gjuhë e Familjeve të Dëshmorve, Invalidve dhe Veteranve të UÇK-së, kishte me citue këtë poezi!

Po ju përbej me shpirtë t’coptuem;
N’paqit “Fe”, pashë një atë Fe;
N’paqit “Atdhe”, pashë Atdheun:
N’paqit “Fëmijë”, pashë n’jë ata fëmijë;
Mos pajtoni bre Kurrë me shkii
Mos i falni bree, pashë këtë Liri!