Hoxhë Elvis Naçi flet mbi Benjaminin që vdiq në deti duke ndihmuar dy vajzat (VIDEO)

0
471

Hoxha nga Shqipëria Elvis Naçi përmes një ligjërate ka përmendur veprën e mirë që ka bërë djaloshi nga Tetova, Benjaminin. Ai ka treguar historinë që ka dëgjuar për të dhe atë që i ka thënë familja e tij.

“Vllai jone Benjamini nga Tetova i cili vdiq si nje hero duke u perpjekur per te shpetuar nga mbytja dy vajzat nga Vlora, Familjaret me informuan se Benjamini Falej dhe lexonte shume Kuran. Allahu e falte, meshirofte dhe nga banoret e Xhenetit e befte. Amin”, shkruan Hoxhë Elvis Naçi në Facebook, duke komentuar rastin tragjik të Vlorës.