Hoxhë Bekir Halimi me porosi për studentin – Ç’kyqu nga rrjetet sociale!

0
92

Hoxha i nderuar Bekir Halimi në videon e më poshtme porositë studentët që ti japin më shumë rëndësi leximit, mësimit dhe s “problem” cek rrjetet socale që po marin shumë kohë, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: