Hoxhë Bekir Halimi flet për fabrikën japoneze HONDA – Kliko dhe shikoje

0
1430

Hoxhë Bekir Halimi flet për fabrikën japoneze HONDA – Kliko dhe shikoje

—- Hoxha i nderuar Bekir Halimi në videon e më poshtme flet për fabrikën japoneze HONDA, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: