Hoxhë Bekir Halimi bën dua (lutje) për të gjith shikuesit e kësaj videoje

0
1175

Hoxhë Bekir Halimi bën dua (lutje) për të gjith shikuesit e kësaj videoje

 

Hoxha i nderuar Bekir Halimi gjithmonë pranë xhematit ai në videon e më poshtme nëpërmjet telefonit nuk sqaron ndonjë dispozitë fetare apo nuk tregon ndonjë tregim nga historia Islame, në videon e më poshtme thjesht bën dua (lutje) për shikuesit e kësaj video e lusim Allahun që ta shpërblen në dynja dhe ahiret – AMIN

/KohaIslame.com