Hoxha reagon kundër paradës së komunitetit LGBT-ve në Kosovë me fjalë që dalin nga zemra e sinqertë

0
521

Hoxha Muharrem Ismaili ka reagur për atë që ndodhi ditë më parë Prishtinë, kur komuniteti i LGBT-së bëri paradën duke e quajtur java e “krenarisë”. Ai në hutben e Xhumasë ka thënë se nuk mund të bëhet normal devijimi i njerëzve të sëmurë dhe promovimi i saj. “Edhe shqiptar me plis edhe peder nuk shkon. As në Islam, as në Krishterim, as në Hebraizëm, në asnjë fe pederlliku nuk është i lejuar”.

Ai mes të tjerave ka kritikuar politikanët që më shumë dert e kanë me sjell homoseksual nga Serbia në Prishtinë, se sa që të rinjtë e Kosovës po ikin nga ky vend për shkak të mjerimit.

Për më shumë klikojeni videon më poshtë: