Hoxha nga Prizreni: Hajde pshtyje nënën time…

0
1484

Për Ibrahim K….. PROVOJE PSHTYE NENEN, MOTREN, OSE GRUAN TIME, OSE NDONJE MOTER MYSLIMANE!!!!

Me ty i panderuar kam bere shume debate ne te cilat gjithmone te kam mbathur ne q’do fjale qe ke nxjerre nga goja jote e nje plaku matuf aq shume ti kam prishur rendet sa qe nga gjithkund me ke bere bllok.

Por meq po don me qenë “IN” dhe me i nguc myslimanet ateher ja ku nxune ne “hu gardhi”, une publikisht po të sfidoj ty si “patriot” edhe te tjerët si puna jote që le të vijnë edhe le të i përbuzin, ose le të pështyjnë mbi nënën time, gruan ose motrën time dhe më pastaj do ta shohum kush e bën rrolin e të fortit në këtë mesele, por e di që nuk ke b…. as për homoseksualët atje ku jeton e leje më te vish në mejdan ku ti po thërret.

Por…të i kthehemi logjikës për te “bindur” një të papjekuri (kastravec).

 Fillimisht po që se dikush do të duhej ta ndiqte logjikën tende prej matufi do te duhej që te gjithë “patriotët” te shkonin tek statuja e Terezës dhe të pshtynin mbi të ose të fillonin e ta shkelmonin meq edhe ajo ka shami mbi kokë.

 Për ta bërë ma interesante qështjen do te duhej që në mënyr të dhunshme te futemi nëpër kisha e sidomos tek këto të rejat dhe të fillonim e te pashtynim ose edhe të i prishim statujat e pikturat e “nënës Mari”.

 Për të vazhduar ende dhe për ta quar emanetin tënd ne vendë mesiguri se nuk do te guxonim ta anashkalonim varrin e nënës Zahide qe mesiguri do te duhej “që të përdhosej” gjerë ne maksimum meqë edhe ajo ka pasur shami.

 Por asesi nuk do te ishte e plot detyra e urdheruar nga ti nëse nuk do ta ofendonim dhe ta pshtyejme nënën e vllëzërve Gërvalla sepse ajo e posedon nje shami të plotë.

 Do të trazohej edhe më shumë puna sikur te shkonim ne Medresen Alaudin edhe ta merrnim një cisterrne edhe të i lagnim gjith vajzat me mbules, për ta plotësuar kërkesën tende prej manjaku.etj.

Por nëse “Kurani nuk urdheron” që të mbulohen, kush jeni ju që të tregoni se si duhet te duket Nena,Gruaja,Motra ime nga cila logjik urdheron diqka të tillë.

“Qdo kush ka të drejtë të jetoj si të dojë përderisa nuk i shkelë ligjet e vendit ku jeton”

Meq nuk ka kush e egzekuton ligjin në Kosove dhe meq paguhesh dhe mbrohesh nga “ata” ashtu siq ke vepruar edhe para lufte si “i ndershëm” këtë punë e bënë si më mirë ngaqe ia ke dorën atëher publikon mesazhe të tilla por meq te ka nxane plugu në gurë, ATEHER EJA Po TE LUTEM EDHE PROVOJE I PARI TI AMA ME LAJMERO, EDHE PSE DO TE HYJA NE BURG SI PER NJERI, DO TA BEJA ME QEJF.

Me asnjë troh rrespekti ndaj teje “Unē terrorristi yt” Enes limani

Bëhu burr “SIJALICA”