Hoxha nga Prizreni e pyet Naim Abazin, nëse mbulesa nuk është e jona, Mihrija plakë e zhveshur a është e jona?!

0
629

Hoxha i nderuar nga Prizreni Enes Limani ka reaguar ndaj deklaratave skandaloze të këngëtarit Naim Abazi i cili së fundmi ka thënë se “Mbulesa Islame nuk është e jona” dhe se “ne nuk jemi Arab por duhet të ecim drejt Amerikës”, Hoxha publikisht ka pyetur:

 

Topuzi pa flok
E morrum vesh që “mbulesa” nuk qenka shqiptare, po kjo “plaka e zhveshur” qka perfaqson.