Hoxha me konop në fyt (ngjarje)

0
113

Vazhdojmë me publikimin e ngjarjeve dhe tregimeve nga historia e bujshme Islame me qëllim motivimin e rinisë për të levizur, tregimi i radhës titullohet

“Hoxha me konop në fyt (ngjarje)“

 

Tregimin e tregon hoxha i nderuar Fatmir Latifaj, për ta dëgjuar klikoni më poshtë: