Hoxha i Kaçanikut: Vdekja e Këngëtares vs Vdekja e Muezinit

0
376

Ndërron jetë një këngëtarë(e), e kupton:
Fëmija në foshnjore.
Nxënësi në shkollë fillore dhe të mesme.
Studenti në fakultet.
Profesori, Kryetari i Komunës etj.

Ndërron jetë një muezin i cili e ka thirrë ezanin 40 vite, e kupton:
(Fëmia) nipi i tij dhe familja e tij.
Nuk e di as Muftiu i cili nuk është përkujdesur për pagën e tij,për jetën e tij dhe për familjen e tij.

Hoxhë Musli Verbani