Hopkins vazhdon me urrejtje patoligjike ndaj myslimanëve

0
97

Kati Hopkins i ka quajtur Walthamstow (vend i njohur për ekstremizëm) kur një familje britanze ishte ndaluar të shkonte në pushime në Disneyland nga qeveria e Shteteve të Bashkuara të cilën ajo e quan “mafia”.

Muhamed Tarik Mahmud ishte duke udhëtar nga airoporti Gatwick për në Kaliforni në parkun e njohur së bashku me vëllaun e tij dhe nëntë fëmijët e tyre kur ata ishin ndaluar të hipnin në udhëtimin e Norwegian Air e datës 15 dhjetor.

Muhamedi përshkruan tmerrin dhe frustrimin që kishin. “Nuk dinim çfarë tu thonim fëmijëve tonë” u shpreh ai.

Në një artikull të Mail Online, Hopkins shkroi se ajo nuk e mallkon Shtetet e Bashkuara për ndalimin e hyrjes së tyre, ajo tani më vet nuk do të lejojë vizitën e familjes së saj në Disneyland.

Ajo ka vlerësuar lartë sigurinë që po u ofron shteti i tyre, se duhet të na mbrojnë këto sulme. Ndërsa në rrjetet sociale ajo është kritikuar për këtë qasje të urrejtjes ndaj myslimanëve e sidmos nga këto njerëz normal, të cilët po shkonin për pushim në Disneyland. Hopkins vazhdon me urrejtjen ndaj myslimanëve./KohaIslame