Historia e dhimbshme e një të varfëri, i vdiq vëllau ditën që do ia jeptë t’i vishte pantallonat…

0
353

Varfëria është e vështirë dhe e dhimbshme, njëlloj janë edhe historitë e atyre që e kanë përjetuar.

Në një emision turk një njeri i quajtur, Herkesi Ağlatan tregon historinë rreth një palë pantallonave ngjyrë të zezë kur ishte i vogël dhe i varfër.

Pas shumë lutjeve të vëllait, ai vendos të ja jap t’i veshë. Ditën që do ja jepte të vëllait të tij t’i vishte, ai ndërron jetë.

Nga historia e dhimbshme, moderatorja dhe vetë Herkesi shpërthejnë në lotë.

https://www.facebook.com/ezemres/videos/337684593664892/