Hiqet flamuri serb në Shtërpcë

0
44

Flamuri i Serbisë, i cili tash katër vjet qëndronte në ballinën e ndërtesës komunale të Shtërpcës, të martën nuk valëvitej më, raporton korrespondenti i “Kohës Ditore”.

Atë s’e kanë hequr zyrtarët e Shtërpcës, të cilët e kanë për obligim të respektojnë Kushtetutën e Republikës së Kosovës dhe Statutin komunal, por krejt rastësisht disa punëtorë krahu, që po e meremetojnë aktualisht kulmin mbi derën e hyrjes në ndërtesën komunale.
Autoritetet e Shtërpcës, të pyetur nëse do të vendoset sërish flamuri i Serbisë aty, nuk kanë mundur të japin përgjigje./kohaislame/