Haxhi i bën bashkë kinezët, japonezët dhe koreanët (Video)

0
133

Besimtarët islamë nga mbarë bota ia kanë mësyrë Mekës së Shenjt për të kryer ritualin e Haxhit.

E ajo që këtë vit ka rënë në sy del të jetë se tri shtete që asnjëherë nuk gjejnë gjuhë të përbashkët në sferën politike, ekonomike etj, janë bërë bashkë, duke argumentuar edhe njëherë vlerën e madhe të Haxhit.

Bëhet fjalë për kinezët, japonezët dhe koreanët, të cilët shihen të bashkuar me flamuj të tyre në duar.

China Korea and Japan pilgrim(Hajj) team

China Korea and Japan pilgrim(Hajj) team

Posted by 回族Hui muslim—Islam in China on Saturday, September 30, 2017