Haradinaj: Gratë kosovare kanë bërë fëmijë me komandantët e ISIS-it

0
159

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, në një intervistë për gazetën amerikane, Daily Beast ka dhënë një deklaratë shokuese për gratë kosovarët të cilat kanë përfunduar në zonat e konfliktit.

Haradinaj ka deklaruara se gratë kosovare që janë në ISIS, mund të kenë bërë fëmijë me komandantë të ISIS-it.

“Problemi jonë janë gratë e ISIS-it, që kanë fëmije me jo kosovar”, ka thënë kryeministri Haradinaj për The Daily Beast.

Sipas tij fëmijët mund të jenë të komandantëve të ISIS-it.

“Nganjëherë ne nuk e dimë se me kënd i kanë ato këta fëmijë. Ata mund të jenë fëmijë të komandantëve të ISIS-it. Radikalët e OJQ-ve dhe imamët e vendit kanë krijuar propagandë sistematike për më shumë se një dekadë, dhe ndonjëherë duke i joshur të bëhen pjesëtar të këtyre grupeve duke i ofruar ndihma financiare për fëmijët e pa arsimuar”, ka thënë Haradinaj.

A ka nënçmim më të madh për popullin e Kosovës?