Hamza: Familje e shumë nderuar Zymberi, mos e lini Abedinin të tallet me dinjitetin familjar

0
412

Me analiza të mykta te fëlliqura, del e fol kine po din dicka. Pastaj, futet thellë e më thellë, dhe më në fund çohen “shqipetarët” e ja shajnë familijen, familje kjo që ka dhënë më së shumti për luftën e 2001-shit. Ju të familjes Zymberi, që ju respektoj dhe dua aq shumë, thoni STOP deklaratave te Abedinit, se ua mori fytyrën, ua mori nderin familjar.. Nëse vazhdon edhe më tutje të flet dhe jem mendime si këto që i jep, i thoni le ta bëjë ne emrin e tij dhe jo të familjes.

(Zaim Hamza, ish-luftëtar i UCK-së në Zonën e Karadakut)