Halil Kastrati: Gjatë Ramazanit nis ndërtimi i 100 shtëpive për familjet në nevojë

0
63

Hoxha dhe humanisti shqiptar, Halil Kastrati, po vazhdon me aktivitetin e tij bamirës.

Ai ka paralajmëruar ndërtimin e 100 shtëpive të reja.

Kastrati ka shkruar në Facebook se që nga nesër, 8 maj, fillon ndërtimi i 15 shtëpive të reja, ndërsa gjatë muajit Ramazan, do t’i nisin 100 shtëpi për 100 familje nevojtare.

“Bamirës, Zoti kurrë mos ju humbtë” – ka shkruar Kastrati.