Halil Kastrati dhe “Jetimat e Ballkanit” gëzojnë jetimin me një shtëpi i cili jeton i vetëm pa asnjë prind (VIDEO)

0
183

Çdo e Xhuma që ka begatitë e saj, edhe kjo është e tillë. Tani më, gati për çdo Xhuma presim lajme mjaft të mira nga hoxhë Halil Kastrati dhe stafi i tij “Jetimat e Ballkanit” për të sjellë emocione të forta nga aktiviteti i tyre.

Nga qyteti i Gjilanit, jetimi i vetëm Xhelal Selmani me kushte shumë të vështira tani më do të bëhet me shtëpi të re.

Shikoni videon mjaft emocionuese: