Hajnat vjedhin mikrofonat e Xhamisë

0
42

Në Hanin e Elezit, më konkretisht në lagjen e Meliqëv ka ndodhur nj vjedhje e rëndë.

Një mashkull K/Shqiptar ka raportuar se person-a të panjohur me forcë kishin depërtuar në brendinë e xhamisë dhe nga aty kishin vjedhur tre mikrofona.

Rasti mbetet në hetime te mëtutjeshme.