Gruaja e cila vepronte mirë por do të jet në Xhehnem, a e dini pse?

0
107

Hoxha i nderuar Behar Mjekiqi në këtë video tregon një hadith tejet interesant dhe trishtues njëherit, gjegjësisht flet për një grua e cila vepronte mirë por do të jet në Xhehnem , për ta kuptuar se pse klikoni më poshtë: